számítástechnika - egyszerűen, jól.

Kütyüvásárlás a tartalmas nyárhoz

2017/05/30. - írta: Merlin Computer

Június elejével már mindenki a tökéletes nyaralásról, szuper nyári bulikról, tartalmas kirándulásokról, csodaszép esküvőkről és ballagásokról, izgalmas rendezvényekről és fellépésekről, hűsítő strandolásról, fürdésről, pancsolásról álmodik. A digitális technika jó esetben ennek izgalmasabbá, kényelmesebbé, szebbé varázslásához járul hozzá. Ma multifunkciós eszközeinknek köszönhetően már a mobiltelefonnal is készíthetünk videofelvételt, és a táblagépeinkkel írhatunk bármilyen levelet. Amikor ezek beszerzésére kerül a sor, általában mindenki tudja, mennyi pénzt szeretne rá szánni, de sokszor nem ez az egyetlen szempont, amit érdemes figyelembe venni a választásnál.

kutyu_nyar.JPGA jól vagy rosszul megválasztott kis segédeink, a fényképezők, mobiltelefonok, táblagépek, GPS-ek, videokamerák, laptopok nem csak örömöt, de bosszúságot is okozhatnak. Mindannyian láttunk már olyan jelenetet (esetleg részesei is voltunk), amikor a lelkes szülő egy monitornyi méretű táblagéppel igyekezett gyermeke fél órás fellépését videóra venni, vagy amikor egy mobiltelefon készülékkel próbálta valaki megörökíteni egy 100 fős lakodalom résztvevőit egy csoportképen. Érdemes tehát elgondolkodni, mi az az eszköz amit magammal szeretnék vinni egy-egy ilyen alkalommal, és azt mire szeretném majd használni?

 Megfelel nekem egy egyszerűbb, kisebb teljesítményű modell, vagy inkább egy komolyabb felszereltséggel rendelkező több lehetőséget kínáló típust szeretnék? Cipelem magammal az esetleges nagyobb méretű komolyabb modellt, vagy az élményre koncentrálva csak néhány kattintás erejéig szeretném elővenni a zsebemben lapuló eszközt?

Amikor döntést hozol, hogy szeretnél valamilyen kütyüt vásárolni, és betérsz egy üzletbe ahol felteszik azt a kérdést, mire szeretnéd használni: tudd, hogy
jó helyen jársz
. :-) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://merlincomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812551719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása